четвъртък, 18 февруари 2010 г.

Коалиция на задниците


Как бихте нарекли шофьора, който вози семейството си и кара с 200 км/ч, а баща който бие децата си, а плувец, който пикае в басейна пълен с други хора включително деца?
Ако това са типажи, на които симпатизирате вие сте истински българин-пушач.
Плахия опит на едни хора да се доближим до просветения свят е на път отново да бъде стъпкан с калта от грубия и нетолерантен среден българин, изпратил в парламента точно такива като себе си.
Така разбрах, че днес пушаческото лоби в Народното събрание събират подписи за отменяне на забраната за пушене на обществени места, включително ресторанти, кафенета и т.н.
Честно, досега не чух от тези задници (sorry, нямам друг начин по който да ги нарека, т.е. имам но не искам да използвам тези думи) някакво резонно обяснение освен това, че щял бил да пострада бизнеса на кафенета и ресторанти.
Тия същите,които мрънкат, че България се е превърнала в дестинация за клошари изваждат аргумента, че ако не дадем на западните клошари евтин алкохол и възможност да пушат нашият туризъм ще умре. Е, с такива закрилници нашият роден тОризАм дълго ще изкара, а пък хората, които търсят обслужване, природа и чистота да ходят в Турция, пука им на нашите задници.
И освен това какво да им пука на задниците за останалите хора, включително и деца, които трябва да дишат тютюневия дим навсякъде? Важното е ТЕ да имат рахата да запалят цигара, две, три, кутия.
Ех, и аз се бях заблудил, че вече сме тръгнали да ставаме цивилизовани хора....

Няма коментари:

Публикуване на коментар